10 Kasım 2007 Cumartesi

Google’dan 100mb lık bedava alan


Bu konu biraz eski ama olsun bulunsun istedim yinede blogda.Şimdi asıl konumuz google ve pages yani googleın 100mb lık googlenin bize sağladığı ücretsiz 100mblık alanı . Google nerdeyse heralanda internet aleminin devi olmaya başladı.Şimdi anlatcağım internet alanı, gmail, webmaster araçları vs. vs.Biz asıl konumuza gelelim..

Googlepages şuraya tıklayın ve gmail hesabınız varsa giriş yapıpn iki üç tane şey gelcektir onları onaylayın ve googlepagesinize ilk adımı atın karşınıza 100 mb lık alanınızın düzenleme sayfası geldi artık sayfa düzenlemelerinizi yaptıktan sonra yukarda Publish yazısı var ona basarak yayına sokabilirsiniz.

Ama bu kadar güzelliğin bi kötü yanıda var ftp olmaması sayfanın yapısının statik olup php ve asp gibi dinamik olmaması googlepagesin eksilerinden ama 100mb alan ve google garantisi olunca tabi iyi bişey oluyo sonuçta yada burdan üyelik alıp benim yaptığım gibi yaparsınız bloğunuzdaki resimleri o googledan aldığınız alana yüklersiniz hem bandınız gitmez hemde googlepages genelde ( en azından bende öyle :] ) sizin hostunuzdan daha hızlı olduğu için sayfa açılma sürenizde artmış olur.Şimdiden herkeze kolay gelsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bi Güzellikte Sen Kat...